Vi har inngått en Ny Allianse!

Med mer enn 30 års erfaring som utvikler, produsent og leverandør av høykvalitetsutstyr til oljevernindustrien, har AllMaritim, NOFI og Markleen besluttet å inngå en strategisk allianse for å tilby den beste oljevernteknologien til det internasjonale markedet.

Publisert 09.06.2022

Med mer enn 30 års erfaring som utvikler, produsent og leverandør av høykvalitetsutstyr til oljevernindustrien, har AllMaritim, NOFI og Markleen besluttet å inngå en strategisk allianse for å tilby den beste oljevernteknologien til det internasjonale markedet. Den nye alliansen vil ha kontinuerlig fokus på produktutvikling for å kunne tilby de beste produktene og løsningene til sine kunder. Med en kombinert ny produktportefølje vil alliansen være en av de ledende leverandørene av oljevernløsninger som spenner fra mindre industri til offshore-produkter, med en rekke tilbehør.

Alliansen har allerede dedikert salgspersonell som jobber fra hovedsalgskontorene i Norge, Spania og Brasil med den beste markedskunnskapen og erfaringen når det gjelder oljevernløsninger og -tjenester. Som europeisk produsent vil vi alltid respektere alle europeiske reguleringer angående miljøvern, arbeidsstyrkens rettigheter, grønt energiforbruk og bærekraftig vekst.

Vi er alle begeistret for denne nye alliansen og ser frem til å introdusere de mest forbedrede teknologiene til markedet. Den første muligheten vil være INTERSPILL Conference & Exhibition på RAI – Amsterdam 21. – 23. juni 2022. Vi vil gjerne ønske dere alle velkommen til å besøke oss på stand B60.